Lámpabúra Lightoons - Kartoons

Kód: K-LIGHTOONS-01
Márka: Kartoons
41 090 Ft 33 959 Ft ÁFA nélkül
Egyedi megrendelésre

Részletes információ

Termék részletes leírása

Kartoons - a karton rendkívüli élete.

A Lightoons lámpabúra nyolc irányban függőlegesen továbbítja a fényt, ami szokatlan fényhatást eredményez. A fény játék, amely megunhatatlan. Önnél is megtalálja a helyét az asztal vagy bár fölött. Válasszon a búrához és az Ön szobájához illő kábelt.

Kartoons - szokatlan kiegészítők a sima kartonból. A termékek varázslatos erővel rendelkeznek, hogy az unalmas belső tereket a felismerhetetlenségig feldobják és minden látogatót elbűvöljenek. A termékek készítésekor nagy hangsúlyt helyeztek az ökológiára, a felhasznált anyag ugyanis újrahasznosított karton, amely a tökéletes szilárdság eléréséig rétegeztek. Hagyja magát elbűvölni az egyszerű kartontól! További információ a márkáról itt.

 A foglalat (izzó) típusa : E27

Anyag : kartonpapír

Szín : natúr

Hosszúság x szélesség x magasság : 320 x 320 x 320 mm

Tervező : Michal Brach

Minden lámpabúrához ajándék textilbevonatú kábelt adunk. Kérjük, hogy a megrendeléskor írja meg a kívánt színt - fehér / piros / fekete - ,ha nincs feltüntetve a kívánt szín, akkor automatikusan pirosat küldünk.

A lámpabúra papírból készült, ezért biztonsági okokból csak hideg fényforrásokat (energiatakarékos izzók, LED-ek) használjon. A csomagolás nem tartalmazza az izzót.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Dizájnos csillárok a világ minden tájáról
Garancia: 2 év
A foglalat (izzó) típusa: E27
anyag: karton
méretek: 320 x 320 x 320 mm
szín: natúr
tervező: Michal Brach

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: