Lámpa "Octagon One" beépített órával, cseresznye - Gingko

Kód: G012CH
Újdonság
Márka: Gingko
44 690 Ft 36 934 Ft ÁFA nélkül
Egyedi megrendelésre

Részletes információ

Termék részletes leírása

Nem azon múlik, hogy honnan nézi az Octagon One Plus lámpát, ugyanis minden szögből nézve lenyűgöző. Kinézetét a díjakkal kitüntetett Octagon One lámpa után örökölte. Elődjéhez képest azonban beépített órával lett kiegészítve, mely az alapul szolgáló 100%-ban fenntartható forrásból származó fafelületen jelenik meg. Válasszon a csersznye, dió vagy bambusz változatok közül.

Ez a figyelemreméltó kombináció ügyesen spórol a rendelkezésre álló felülettel, hogy más fontos dolgoknak is maradjon hely. A kihjelzőn a digitális óra magától elhalványodik, majd érintésre újra feltűnik. Ön választhatja, hogy milyen módon ébressze az eszköz; klasszikus csipogással, vagy inkább a finomabb ébredést tenné előtérbe, és az egyre erősödő intenzitású fényt választja. 

A beépített feltölthető elemeknek köszönhetően a lámpa szabadon mozgatható, így nem csak az éjjeli szekrényen fog remekül mutatni, hanem a munkaasztalon is. Egy feltöltéssel 7-48 órát működik a fényerősség használatától függően. A töltés ideje 3-4 óra.

Az ébresztőórás lámpa 4 intenzitással világít és négyféleképpen lehet billenteni. Mindig pont oda fog világítani, ahol szüksége van rá.

 

Linkek:
A Gingko márkáról ZDE.
További Gingko termékek ITT.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Dizájnos órák a lakásba
Garancia: 2 év
anyag: fa
Fényhőmérséklet: 36x 0.1W, 3700K
Forrás: beépített feltölthető elemek (7-48 óra világítás), töltőkábel a csomagban
méretek: 95x45x395 mm
Súly (g): 850

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: