Ügyfélszolgálat:info@decoronline.hu

Whisky kóstoló pohár hűtőalátéttel

Kód: 266097
Márka: PEUGEOT
19 230 Ft 15 142 Ft ÁFA nélkül
Egyedi megrendelésre

Részletes információ

Termék részletes leírása

Egy egyedülálló készlet a kényelem "gentleman" pillanataihoz, amely eddig nem ismert életérzést kölcsönöz kedvenc itala társaságában.

A szeszes italok degusztációja gyakran kellemetlen élménybe fullad, amikor az alkoholpára az egyenes pohár üvegfalán merőlegesen emelkedik ízlelője orra felé. Ennek következtében lehetetlen az ital tiszta illatát élvezni, és minőségének optimális értékelése sem bizonyul megvalósíthatónak. A Peugeot N°5 degusztációs poharakat a cég mérnőkei pontosan úgy tervezték, hogy minimálisra csökkentsék a fogyasztó szaglósejtjei alkoholpárával való érintkezését, és az orrhoz csakis azokat az aromákat engedje, amelyek az ital valódi mivoltját tükrözik. Lehet, hogy úgy gondolja, tökéletesen ismeri a otthon tartott szeszesitalait, ezek a poharak biztosan meglepik majd megannyi új lehetőség feltárásának lehetőségével.

Az ajándékszett része a fém hűtőalátét is, amely mindössze 5 perc alatt lehűti italát, és egy elegáns alátét, amelynek köszönhetően megőrizheti asztala tisztaságát.

  • Degusztációs pohár whiskyhez, konyakhoz, armagnachoz és rumokhoz
  • Természetesen más szeszesitalhoz is ideális
  • Egyedülálló forma, kellemesen illik a kézbe
  • Nagyszerű ajándék luxus csomagolásban
  • A fém hűtőalátétet használat előtt tárolja a fagyasztóban
  • 10 cm, 290 ml

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Luxus poharak whiskyhez és más szeszes italokhoz
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: