Ügyfélszolgálat:info@decoronline.hu

Himalájai só kőlap BBQ, grillezéshez és sütéshez - rivsalt

Kód: BBQ
Márka: rivsalt
12 630 Ft 9 945 Ft ÁFA nélkül
Egyedi megrendelésre

Részletes információ

Termék részletes leírása

A BBQ Himalájai só kőlap az átlagos grillezést extravagáns gasztronómiai élménnyé változtatja. Egyszerűen kenje meg a kőlap tetejét olajjal, majd kezdje lassan melegíteni a sókövet az optimális hőmérsékletre, és készen is áll a grillezésre és a sütésre. Alkalmas húsok, halak, rákfélék, valamint zöldségek grillezésére, vagy lehűtve akár sushi vagy friss gyümölcsök tálalótálcájaként.

Használat után törölje le vagy kaparja le, és tartsa szárazon a következő grillezésig.

Grillezés a sókő lappal:

1. Vékonyan kenje meg olajjal a kőlap tetejét.

2. Lassan melegítse fel a kőlapot, hogy nehogy megrepedjen. Az első 20 percben ideális a kőlapot alacsony hőmérsékleten tartani, majd a következő 20 percben a közepes mértékig emelni a hőmérsékletet.

3. Hogyan ellenőrizheti le az ideális hőmérsékletet? Cseppentsen pár csepp vizet a kőlapra, és ha sisteregnek a vízcseppek, akkor a kőlap készen áll a grillezésre.

4. A húsok, halak, zöldségek, tengeri gyümölcsök stb. forgatásához fém eszközöket használjon (ne műanyagot). A kőlapot több óráig is a grillen hagyhatja.

5. A grillezés befejeztével hagyja a kőlapot teljesen kihűlni (szobahőmérséklet).

6. A kőlapról kaparja le a ráragadt maradékokat, majd törölje át egy tiszta ruhával. Minél kevesebbet érintkezik a só kőlap vízzel, annál jobb :-)

 

Referenciák:
A Rivsalt-ról ITT .
Rivsalt termékek ITT .

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Minden a grillezéshez
Garancia: 2 év
Teljes súly: 3,2 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés