Ügyfélszolgálat:info@decoronline.hu

Villeroy & Boch

1748 - az év, amikor csillag született a porcelánok között - a Villeroy & Boch márka. Francois Boch és három fia porcelán szolgáltatásokat hozott létre az Audor-le-Tiche nevű faluban, Lotaringia-ban. A következő fontos mérföldkő az 1836-os év volt, amikor Francois Boch összeállt Nicolas Villeroy-vel, az eredetileg versengő márkájával. Együtt létrehoztak egy erős és népszerű céget.

A Boch által megcélzott egyik első piac Luxemburg volt. Nem csoda, hogy az egyik legrégebbi és a mai napig eladott kollekció az Alt (Old) Luxembourg. Napjainkban a cég tucatnyi különféle kollekciót kínál, akár decens tiszta fehéret, mint például az Artesano Original, akár hagyományos vidéki motívumokkal lévőt, például a French Garden vagy Mariefleur, vagy kiemelkedően modern kollekciót, mint például a Manufacture, amelyek látványra és érintésre hasonlítanak a palára. Exkluzív babaedényeket is gyárt.

A Villeroy & Boch márka kiváló minőségű prémium porcelánt kínál, amely több mint 270 éves hagyományon alapszik. Széles termékskálával büszkélkedik, amelyeket ünnepi alkalmakra és mindennapi étkezésre is lehet használni. A Villeroy & Boch szinonimája a luxus európai porcelánnak. A kollekció létrehozásában világhírű dizájnok híres személyei is részt vettek - Matteo Thun, Kenzo, Isabelle de Borchgrave vagy Maggy Champsaur.

A Villeroy & Boch modern gyártási módszereket alkalmaz, ugyanakkor ökológián és fenntarthatóságon alapszik. Az étkezési szolgáltatások mellett szaniter kerámiát is gyárt. A magas esztétikai színvonal és az összetéveszthetetlen anyagminőség - a Villeroy & Boch még a legigényesebb vásárlókat is lázba hozza. 


A Villeroy & Boch márka minden termékét megtalálja ITT.

vb2