Ügyfélszolgálat:info@decoronline.hu

Rólunk

Minden egy ajándékkal kezdődött ...

Jirka karácsonyi ajándékot keresett nekem....Szívesen választ eredeti ajándékokat és én minden évben örömmel várom, mit talál ki ismét. Az ajándékkeresésnek köszönhetően rátalált egy eshop-ra, amelynek a tulajdonosa nagyszerű érzékkel kezelte az ügyfeleket, jól szervezett volt a munkája, kiváló ötletei voltak, érdekes márkákat forgalmazott....a vállalkozásának az elején tartott, még hosszú út állt előtte.

A körülmények összjátékának, a sorsnak vagy akár a véletlennek köszönhetően Jirka csendes társsá, majd végül az eshop tulajdonosává vált. Nagy kérdés állt előttünk: eladni vagy felfuttatni az eshop-ot? Egyikünknek sem volt valós tapasztalata egy internetes üzlet működtetésével. Jirka egész életében tanácsadóként dolgozott és dolgozik a mai napig egy nemzetközi cégnél, az én szakterületem az energetika. Úgy döntöttünk, hogy egy évig megpróbálkozunk vele.....ha sikerül a számokat növelnünk, akkor folytatjuk. Ellenkező esetben elhatároztuk, hogy az eshop-ot eladjuk vagy bezárjuk. A végleges döntéshozatalhoz az is hozzájárult, hogy az élet az utunkba sodorta Martint....egy egyetemistát, aki ugyanúgy lelkesedett az üzlet fellendítéséért, mint mi és megígérte, hogy bármilyen operatív kérdésben a segítségünkre lesz. Csodálatra méltó volt a kitartása és a lendülete, így azt mondtuk : „vágjunk bele“.

A raktárkészletet háromszorra sikerült elvinnünk egy személyautóval, kibéreltük egy prágai lakótelep bérházának alagsorát, és fokozatosan adtunk bele egyre több szorgalmat, időt és energiát és építettünk. Esténként, mikor a gyerekek elaludtak, munka után és hétvégéken. Fokozatosan felfedeztük az e-commerce világát és a saját hibáinkból tanultunk: beszállítók választása, befektetés az IT rendszerbe, online marketing, az áru csomagolásának a minősége, futkározás a postára a csomagokkal és még sok más, amit a saját bőrünkön kellett megtapasztalnunk. Nyereség még sehol a láthatáron, de a gondolat, hogy hosszútávon megéri rendesen csinálni a dolgokat, helyes volt.

A kezdet nem volt egyszerű, de minden egyes elégedett vásárló öröme ismét felbuzdított minket és azt igazolta, hogy helyes irányba haladunk. Ez látható kívülről is. Az árut egy professzionálisan vezetett raktárban tároljuk, szép irodánk van és újabban bemutatótermünk is. A csapatunk új kollégákkal bővült a komminukáció, grafika vagy on-line marketing területéről és mi nagyon örülünk, hogy segítenek az álmunk kiépítésében.

Beigazolódott, hogy a fő értékeink – időtálló és funkcionális dizájn, minőség, az erőforrások felelősségteljes felhasználása és elsőosztályú ügyfélszolgálat – megfelelő alapjai a vállakozás növekedésének és fejlődésének. Az idő megmutatta, hogy a választásunk helyes volt.

A vásárlóink visszatérnek, a kínálatunk bővül, a szolgáltatásainkat minden nap egy picivel sikerül jobbá tennünk és mi állandóan tanulunk valami újat, ami előre visz minket. Minden egyes, akár kicsi siker is örömet okoz nekünk és reméljük, hogy Önöknek is, amikor a honlapunkon böngésznek és megtalálják az „igazit“, ami otthon örömet fog okozni Önöknek :-)

 

Jirka & Míša 
a decoronline.hu tulajdonosai és működtetői