Kartell

összesen 9 termék
Kartell Louis Ghost Klar g1
Újdonság
104 000 Ft  ÁFA nélkül
132 080 Ft
KA-G4852B4
5880frilly
Újdonság
76 465 Ft  ÁFA nélkül
97 110 Ft
KA-05880B4
trullo storage pot crystal 584149
Újdonság
35 417 Ft  ÁFA nélkül
44 980 Ft
KA-01550CF
Kartell Pumo Aufbewahrungsglas 21 cm brick cola
Újdonság
35 417 Ft  ÁFA nélkül
44 980 Ft
KA-01551MC
Kartell AI Stuhl grau
Újdonság
68 685 Ft -tól ÁFA nélkül
87 230 Ft -tól
KA-05886GR

kartell logo (kopie 2)

Minden 1949-ben kezdődött, ártatlan autókiegészítők gyártásával. És ma? Több, mint 70 év alatt a Kartell egy olyan márkává nőtte ki magát, amely az egész világnak diktálja főleg a lakberendezés dizájnját, és minden kollekciójával több ikonikus tervezőt hagy maga után, akik közül sokan - mint például a Philippe Clark által tervezett The Ghost Chair - már szó szerint a történelem részesei lettek.

#ShowMore#

A Kartell márka sikkes, olaszos precizitását és soha el nem fáradó késztetését az innovációra és a fejlődésre majdhogynem 100 ország vásárlói csodálják, amely a leghaladóbb olasz bútorcéggé emeli őket, sőt, egyáltalán ők az egyik legelterjedtebb olasz márka a világon. Ráadásul a bútorok mellett, már a divatba is belefolytak. Erről Claudi Luti tehet, aki 1988-ban elhozta a tapasztalatait a munkából a Versace háznak. Az is ő volt, aki elkezdte az együttműködést a vezető építészekkel és tervezőkkel, összekötötte a Kartellt olyan nevekkel, mint a már fentebb említett Philippe Starck, Ron Arad, Ferruccio Laviani, Patricia Uriquiola, Antonio Citterio, Piero Lissoni..., és akik a Kartell cég legnagyobb ikonjai alá írták aztán oda a nevüket. A divat és a dizájn összekötésének köszöhetően ma már gyönyörködhetünk a Kartell szemüvegeiben, ridiküljeiben, cipőiben és akár az egyedi edényeiben is! A dizájnnal pedig a teraszon keresztül a kertbe is kijutott a Kartell. 

A Kartell határozottan "Made in Italy", semmit nem gyárt hazája határain kívül. Ez a minőségre tett fogadás kifizetődik. Ebben egyetértenek a világ legkiválóbb szakértői is, akik a Kartell márkát számos díjjal jutalmazták hosszú története folyamán. A lehető legmagasabb olasz díjat, a Compassi d'Oro-t kilencszer nyerte el, a cég által alapított Kartell Múzeum pedig már egy évvel a megnyitása után - vagyis 2000-ben - megkapta a Guggenheim Enterprise & Culture Award díját, mint a létező legjobb kereskedelmi múzeum!

Az utobbi években cég új, fenntartható filozófiát vezet be, és azt mondja: „Kartell Loves the Planet“. A környezet tisztelete iránti szenvedély lett a prioritás. Bár termékeikben a műanyag a domináns, minden felhasznált alapanyag teljes mértékben újrahasznosítható ás regenerálható! 

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés