Ügyfélszolgálat:info@decoronline.hu

Villeroy & Boch

vb logo v2

Tom és Jerry, Bonnie és Clyde, Laurel és Hardy. Ahogy ezek a párosok elválaszthatatlanul egymáshoz tartoznak, úgy a Villeroy & Boch is egy párt alkot. Éppen ez a két férfi áll a világszerte ismert márka mögött, amelyik a legmagasabb minőségű, első osztályú porcelán gyártója. Ha valaki azt mondja porcelán, akkor az első gondolatunk a Villeroy & Boch. Kivételes termékeik több, mint 270 éves hagyományra tekinthetnek vissza. A hosszú évekig tartó fejlesztésnek köszönhetően ma már a tökéletesség szimbóluma a kompromisszumot nem ismerő ipari minőség és az időtlen dizájn szempontjából. A DecorOnline-nak köszönhetően termékeik az Ön napjait is kísérhetik egy életen át.

#ShowMore#

Képzelje csak el. Kedvetlenül ébred egy ködös hétvégi reggelen, majd főz egy teát az Artesano Original kollekció egy csészéjébe, jóízűen elropogtat egy tál ropogós müzlit vagy egy friss croissant-t vajjal és a napja máris sokkal jobban kezdődik. Átmegy ebédelni a szüleihez, akik a kedvenc pörköltjét tálalják fel a French Garden porcelánedényeiben. Elfogad egy délutáni meghívást a barátaihoz, akik teljesen belebolondultak a Manufacture Rock kollekció darabjaiba, vacsoráját pedig a Mariefleur kollekció tányérjából fogyasztja el. Mivel nem csak Ön, de a gyermekei is stílusosan szeretnek tálalni, bizonyosan beszerzi majd nekik a Hungry as a Bear kollekciót.

A Villeroy & Boch megingathatatlan minősége

Az első osztályú porcelán a német Villeroy & Boch márkától a gyémántkeménységű máznak köszönhetően a mindennapi használatra is alkalmas. Még a mosogatógépban való mosástól vagy a mikrohullámú sütőben való használattól sem kell tartania. A gyártási technológia, melynek során a porcelánt 1230°C fokon kiégetik, majd 650 °C fokra lehűtik, biztosítja a megfelelő ellenállóképességet. Kiégetés után a termék mázat kap, majd újból kiégetik, hogy szép fényes legyen. A színezés vagy kézi festés után következik az utolsó égetés. A máz nélküli részeket gyémánttartalmú csiszolópapírral fényesítik. A végső felületkezelésnek köszönhetően a tányérok nem karistolják meg egymást és az Ön asztalában sem tesznek kárt.

A Villeroy & Boch gyönyörű dizájnja

A Villeroy & Boch ma már több tucat tányér, bögre, tál és egyéb edény kollekciót kínál, melyek között még a legigényesebb vásárlók is megtalálják az ízlésüknek megfelelő szervizt. Ezeknek a porcelánoknak a kinézetén olyan világhírnek örvendő tervezők és dizájnerek munkálkodtak, – hogy csak néhányat említsünk – mint Matteo Thun, Kenzo, Isabelle de Borchgrave vagyMaggy Champsaur. Nekik is köszönhető a tökéletes eredmény, melyben ötvöződik a bevált technológia évszázados hagyománya (a legrégebbi kollekciót már 1770 óta gyártják) a jelen legmodernebb elvárásaival (a Villeroy & Boch betonbiztos rendszerességgel nyeri a dizájndíjakat).

A Villeroy & Boch porcelán és evőeszközök

A Villeroy & Boch porcelánjait és evőeszközeit nem csak a hétköznapokon tudja használni, ezek a terméket megalapozzák az ünnepi események igazi varázsát. Legyen az egy nagy családi vacsora, születésnapi ünnep vagy a Karácsony, a Villeroy & Boch műhelyében készült edények kiemelik ezeknek a pillanatoknak az egyediségét és a megismételhetetlen élményt, amelyet minden résztvevő magával visz majd. Mert éppen ezek a közös pillanatok azok, amelyeket megőriz majd emlékeiben és szívesen gondol majd rájuk.

A Villeroy & Boch a legjobb hotelekben és az Ön otthonában is

A márka ikonikus termékei nem csak a háztartások számára készülnek, hanem egyre gyakrabban találkozhatunk velük a legjobb hotelekben vagy éttermekben is világszerte. Miért is kellene utazásai során eltekintenie a magas minőségtől, melyhez hozzászokott otthonában?

Hagyja, hogy a Villeroy & Boch minden napját ünneppé tehesse! Akár Ön és a Villeroy & Boch  is lehet a következő felejthetetlen páros!

 

összesen 284 termék
278142456 2097512853745036 2074674099640560025 n 1486382640
43400 miska mala kolekce spring awakening villeroy boch 1486383190
Fel
További termékek