Ügyfélszolgálat:info@decoronline.hu

Danish Fuel

A Danish Fuel egy fiatal, progresszív márka, nem máshonnan, mint Dániából. 2010 óta működik a piacon, amikor létrehozta az első bőröndjét. 2013-ban került a figyelem középpontjába a milánói vásáron. Manapság a termékeik a dán királyi család tulajdonában vannak.

A Danish Fuel a környezet felelősségteljes hozzáállásán és a zero waste filozófián alapul. A hadsereg raktáraiból begyűjti a második világháborúból származó fölösleges tartályokat, amelyek egyébként hulladéklerakókba kerülnének. A gondos újrahasznosítási folyamatnak köszönhetően új dizájnú életet élnek át velük.

A Jerry Cans kannák megszabadulnak a festéktől és a benzin szagától, és három hetes átfogó kézimunkával modern háztartási kiegészítőkké alakítják őket - minibár és fürdőszoba szekrény több színben. Ez nem csupán érdekes funkcionális és dekorációs elem a belsőépítészet számára, hanem az ökológiai életmód demonstrációja is, mivel nem mindig készülnek új és új termékek, de a Danish Fuel ezeket a meglévő termékekből fogja létrehozni. A minibárokat és a szekrényeket pontos kivitelezés jellemzi, különös tekintettel a részletekre.

Minden Danish Fuel terméket megtalálhat ITT.

dfa
dfb