Ügyfélszolgálat:info@decoronline.hu

Emile Henry

Imád főzni? Szereti a színes edényeket? Olyan márkát keres, amelynek a termékei valóban évekig kitartanak? Ebben az esetben a helyes választás az Emile Henry!

Franciaország minden igazi ínyenc lelkét megcsiklandozza. A jó étel és ital hazája és ezek elkészítéséhez tökéletes edényekre van szükség, Ezt a tökéletességet már több mint másfél évszázaddal ezelőtt vezette be a piacra egy francia családi manufaktúra, az Emile Henry, aki hagyományos burgundi kerámia gyártója, amelyet időközben a legmodernebb technológiák felhasználásával tökéletesítenek. Ennek eredményeképp olyan sütésre, főzésre, tálalásra alkalmas edények születnek, amelyekbe túlzás nélkül beleszeretnek!

Minden egyes burgundi darab igazán egyedi darab, kézzel gyártott termék tisztán természetes alapanyagokból. Mit kapnak azonban ezen felül? A Ceradon® technológiának köszönhetően egy ütés- és karcolásálló edényt, amelyben nemcsak süthet, de az elkészült ételt fel is szolgálhatja és kockázat nélkül porciózhatja. Mi több – az Emile Henry edényeknek nem árt a mosogatógép sem, amit egy modern háziasszony biztosan díjaz majd.

Maximális ellenállóképesség

A kerámia edény jól ellenáll a hőmérsékleti sokkoknak, így a fagyasztóból egyenesen átteheti az előmelegített sütőbe. Tudta, hogy egy kerámia edényben aggodalmak nélkül főzhet a tűzhelyen is? Igen, a Flame®sorozat ezt lehetővé teszi! És nemcsak ezt – hosszan tartó kutatást követően ez a sorozat egy igazán forradalmi újítást ért meg – az Emile Henry 1850  kerámiadények prémium kollekciója használható közvetlenül indukciós főzőlapon is.

Szívesen sütne otthon házi kenyeret vagy bagettet mint a francia Boulangere-ből? Emile Henry ismeri az elkészítésének titkát és átadja Önnek. Válasszon egyet a kerámia formák közül. Vagy inkább egy speciális Tajine-t választana a sütéséhez? Ez csak Önön múlik.

Az Emile Henry egyben dizájnos edényeket is jelenthet tálaláshoz:tányérok, bögrék, tálkák, korsók – minden, amit el tud képzelni. Elég kiválasztani a megfelelő formát és számtalan színlehetőség közül valamelyiket.

Az Emile Henry összes  termékét megtalálja ITT.

emile henry
emile henry 2