Ügyfélszolgálat:info@decoronline.hu

Gingko

A Gingko Electronics egy olyan cég, mely a dizájnt és a technológiát vegyíti.

A társaságot, mely korábban Gingko Eco Electronics néven volt ismert, 2011-ben Paul Sun azzal a céllal alapította , hogy csúcsminőségű ekologikus, stílusos, funkcionális és egyedi termékeket tervezzen, gyártson és eladjon, otthoni felhasználásra és dizájn ajándékként egyaránt.

„Elbűvöl minket az idő és imádjuk az órákat. Úgy gondoljuk, hogy az idő lehet okos, stílusos, egyszerű, de működőképes is. Ez inspirált minket arra, hogy 2010-ben megtervezzük a Click Clocks terméksorozatot, amelyet egy évvel később vezettünk be a piacra és ezáltal cégünket is felvezettük.”

A csapat egy éves erőfeszítéseit követően ez a termékkészlet bebizonyította, hogy sikeres dizájnról van szó és az ügyfeleket elbűvölte az egyszerű külső és funkcionalitás. A 2012-es év felében a Gingko cég egy nagy-britanniai dizájn csapattal bővült, valamint egy kínai csapattal a tervek és gyártás egyesítése céljából.

Fiatal, ám sikeres társaságként a tervezés egy olyan új megközelítésétképviseli, amely beilleszti a modern technológiát a hétköznapi termékekbe. Néha az élet bonyolult és a technológiák túlságosan zavaróak, ezért azzal, hogy a termékcsaládokat megtartják egyszerűnek, a technológiával „up-to-date”-nek, közkedveltek az egész világon.

„Dizájnt egy jobb életért.” Reméljük, hogy a Gingko története képes az Önök történetét is kialakítani a termékeikkel kapcsolatosan.

A Gingko márka összes termékét megtalálja ITT.

gingko
gingko2