Ügyfélszolgálat:info@decoronline.hu

Nambé

Amikor a kezembe került a Nambé termékkatalógusa, azt mondtam „wow”! Gyönyörű, de drága :-/ Sokáig mérlegeltük a cégen belül, hogy ezt az amerikai márkát bevezessük-e a cseh és szlovák piacra. Mindenesetre egyértelmű igen volt a válasz abban a pillanatban, amikor az első darab a kezünkbe került. A Nambé termékei lenyűgözőek, átgondoltak, minőségileg kidolgozottak és eddig mindenkit megszólítottak, aki a saját szemével látta a termékeket és úgymond „megtapogathatta” őket.

Időtlen szépség, művészi feddhetetlenség és  hajthatatlan minőség észlelhető a márka minden termékében már 1951 óta. A csomagolásától kezdve egészen az adott termék részleteiig, a Nambénál a tökéletesség és precizitás mindenütt jelen van (és higgyék el, ezek nem csupán üres szavak).

A Nambé egy családi vállalkozás, amely alegjelentősebb világhírű dizájnerekkel dolgozik együtt a termékfejlesztéseken, amelyek funkcionalitást és elsősorban stílust lopnak a háztartásba. A londoni brit múzeumtól kezdve a New York-i Mordern művészetek múzeumáig  -  a Nambé dizájn termékei híres galériákban vannak kiállítva világszerte.

Most megtalálják ezeket a kincseket kizárólagosan nálunk is. Ne habozzon és nézze meg az összes darabot ITT.

 

nambe
nambe2