Ügyfélszolgálat:info@decoronline.hu

PEUGEOT

A Peugeot életszenvedély, a hagyományos francia gasztronómia szimbóluma és ikonja már lassan két évszázada. A Peugeot manufaktúra eredetileg egészen más árufajtával foglalkozott – a kézi fűrészektől és acél fűzőcsontoktól a darálóig csak 1840-ben jutott el. Kávédaráló volt, szabadalmazott és nagy hamar sikert aratott. A fűszerőrlőkig már csak egy apró lépésre volt szükség – harminckét évvel később látták meg a napvilágot. Habár a Peugeot 1890-től elsősorban gépjárművek gyártásával foglalkozott, a darálók gyártását sosem függesztette fel.

A szépségének talán egyetlen hibája az, hogy egyes őrlőkhöz csak speciális durvaságú sót lehet használni. Ha más típust választanak, akkor nem darálja le azt.  :-( Ezért azt javasoljuk, gondolják meg jól, hogy készen állnak-e az őrlővel együtt sót is vásárolni. :-) Amennyiben nem biztosak abban, hogy az Önök által kiválasztott őrlő specifikus sót igényel-e, forduljanak hozzánk bátran. Szívesen adunk tanácsot!

A hagyomány tisztelete

Franciaországban az elődök örökségét példátlanul tisztelik. Az ottani Peugeot műhelyekben ez abban nyilvánul meg, hogy megőrizték minden egyes darab kézzel való összeillesztését és a működőképesség alapos ellenőrzését. Épp ezért a cég megengedheti magának, hogy az őrlő mechanizmusra életre szóló garanciát nyújthason.

Durvaság, ahogy tetszik

Válasszon, milyen finomságúra szeretné a fűszereket vagy a sót őrölni. Az őrlő típusa szerint ezt megtehetik vagy a korona szorosabbra húzásával, vagy a uSelect rendszer kihasználásával, amely választási lehetőséget nyújt 6 előre beállított fokozat közül. És nem kell csak a só vagy bors őrlésénél megállnunk – a Peugeot speciális őrlőket kínál pontosan az adott fűszerfajtákra kialakított mechanizmussal.

Dizájn az ön ízlése szerint

Nem csupán a fűszer fajtájáról van azonban szó, hanem az Ön konyhájának egyik kiegészítőjéről is. A Peugeot őrlők kollekciója számos eredeti dizájnt és kivitelezést tartalmaz, válasszon egyszerűen olyat, amely Önnek tetszik és jól jön. Fát, acélt, pénzverdei ezüsttel bevontat, akrilátot, lakkozottat óhajt?Választhat klasszikus vagy modern forma közül,  kézi vagy gépi elemes mechanizmussal ellátott vagy épp töltő egységgel felszerelt közül és így tovább. Az elektronikus őrlőket ugyanis egy kézzel is tudja kezelni.

A Peugeot egyszerűen a stílus és a funkcionalitás tökéletes szimbiózuma. Vegyék meg akár darabonként vagy a teljes dizájnkészletet, mindig tökéletesen fog dolgozni és díszíteni.

Nemcsak őrlés, de bor is

A Peugeot azonban nem csak őrlőket jelent. A hagyományos francia gasztronómia és borászat szelleme is megérintette. Franciaországban ugyanis a bor nem csupán dugóhúzót és poharat jelent – a borászatot a tudományos üzlet magaslatába emelték a jó bor fogyasztását pedig rituállá alakították, melynek megvannak a kívánalmai. Szeretné Ön is maximálisan élvezni a borfogyasztást? Válasszon egy dekantáló kancsót pontosan az Ön kedvenc italának fajtája alapján, hűtőedényeket, profeszionális nyitókat, amelyek jól boldogulnak az archív borok ellenállóbb dugóival is, vagy bármit a Peugeot „borászati” kínálata közül.

Miér vásároljon Peugeot-ot?

  • életre szóló garancia az őrlők mechanizmusára
  • lehetőség az őrlés durvaságának beállítására
  • speciális őrlők speciális fűszerek számára
  • választási lehetőség kézi vagy elektronikus őrlők közül – elemre működő vagy tölthető
  • az anyagok és kivetelezés rendkívül széles skálája
  • borászati árukészlet borszakértőktől

A Peugeot összes termékét megtalálja ITT.

peugeot2
peugeot

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés