Ügyfélszolgálat:info@decoronline.hu

Rivsalt

A RIVSALT igazi gasztronómiai élmény, új módja az ételek sózásának, borsozásának. A természetes sókristályt, vagy a jávai bors fürtjeit stílusosan találhatja egy tölgyfa deszkán, rozsdamentes acél reszelővel kiegészítve. A RIVSALT eredeti módon szolgálja fel a sót, bizonyosan az egyik első beszédtéma lesz az asztalhoz telepedés után. Emellett remek ajándékként is szolgál!

A RIVSALT KITCHEN nagyszerű eszközöket biztosít az ételek elkészítéséhez. Amennyiben szívesen grillezik, akkor értékelni fogja a BBQ grill sóköveket (grillezésre, de a sütőben történő sütésre is alkalmas sütőlapok).

Ha pedig a különleges ízeket szereti, akkor a nálunk kapható édesgyökeret ajánljuk, amely majdnem minden desszerthez kiválóan illik, de remekül használható sütéshez, főzéshez és italok készítéséhez is.

Ezzel a RIVSALT termékek sorolása még nem ért véget. Egy csipet eredetiséget csempészik az Ön asztalára is a marokkói hegységből származó szárított virágbokréta, amely egyben fogpiszkálóként is szolgál. Csak törjön le egy virágot a bokrétáról és használja rendesen, mint egy fogpiszkálót. A bokrétának a tölgyfa tartó stílusos megjelenést kölcsönöz, bizonyosan elégedett lesz vele minden dizájn szerelmese.

A RIVSALT márka összes termékét ITT találja.

rivsalt a
rivsalt b