Ügyfélszolgálat:info@decoronline.hu

SMEG

Megemeljük a kalapunkat a SMEG termékek előtt. A Smalterie Metallurgische Emiliano Guastalla családi vállalkozást Olaszország északi részén alapították, pontosabban a Reggio Emilia régójában, amit Olaszország éléskamrájának is neveznek, ugyanis innen származik a híres parmezán, és a nem kevésbé ismert pármai sonka. Ismerjék el, hogy ez a környezet a gasztronómiára fókuszáló vállalkozás alapításának gondolatát egyenesen kínálja.

A Guastalla kis városból származó cég hamarosan elterjedt az egész világon, ma 15 leányvállalattal rendelkezik számos kontinensen, és széleskörű képviselettel sok-sok országban. Több mint 60 éve minőséges háztartási gépeket kínál, melyek nem csak a kíváló technikai oldalukról, de az egyedülálló dizánjukról is híresek. A Smeg 1997 -ben hozta forgalomba az ikonikus hűttőjét, mely az 50-es évek retro stílusát viseli. Még akkor is a gömbölyített formákkal dolgoztak, amikor a 2012-es évben társultak a Matteo Bazzicalupa a Raffaella Mangiarottiho tervező párossal. Az közös munkájuk gyümölcsei továbbra is a retro vonalon futottak. A világhírű Dolce & Gabbana is megtervezte a saját Smeg kollekcióját. 

Aktuálisan a céget a Bertazzoni családnak a harmadik generációja vezeti, akiket a Forbes magazin a 10 legbefolyásosabb olasz család közé sorol. A Smeg márka vezető szerepet tölt be az innovatív háztartási gépek között, melyek a konyhája ékévé válhatnak!

 

Az SMEG összes termékét megtalálja ITT.

smeg