Ügyfélszolgálat:info@decoronline.hu

Tunto

Mintha éppen az északi fényt nézné. Ilyen érzést keltenek Önben a világhírű finn Tunto márka termékei. 2004-ben jelentek meg először a piacon, azóta pedig számos magas színvonalú díjat söpörtek be. Termékeik ugyanis egyedi megjelenítői a minőségi kézi megmunkálású faanyag és a legmodernebb technológia kombinációinak. 

A Tunto márkát a tehetséges Mikko Kärkkäinen dizájner alapította. Minden egyes műremekkel felérő termékük kézzel készül a finn Järvenpää városkában. A Tunto mottója "szeretettel a részletekért és a fenntarthatóságért". Minden általuk felhasznált faanyag csak és kizárólag certifikált fenntartható forrásból származik. A lámpák energiatakarékos LED és OLED technológiával készülnek.

Az innovatív termékeken ügyesen és feltűnésmentesen elhelyezett érintéssel működő nyomógombok a végeredményt tisztán és praktikusan tökéletessé teszik. A márka portfóliójába főleg asztali és állólámpák tartoznak, de találunk fali és függőlámpákat is. Nem egy otthont díszítenek már, valamint megtaláljuk őket irodákban, hotelekben, éttermekben ls más nyilvános helyeken is. A kézi megmunkálásnak köszönhetően azonban minden darab kielégítí a megrendelő egyéni igényeit

A Tunto elnevezés finnül annyit jelent, hogy érzék. Termékeik ugyanis egyszerre több érzékét is birtokba veszik. Látását elhomályosítja a ragyogó fény, érzi a tömör fa illatát és simíthatja annak finom felületét. 

Ön is úgy érzi, hogy van értelme olyan lámpát vásárolnia, amely a természettel összhangban készült és amihez hozzáadták a legjobbat, amely a mai technológiák közül elérhető? Mi igen!

Az összes Tunto terméket ITT találja.

tunto1