Ügyfélszolgálat:info@decoronline.hu

Woud

A Woud egy dán dizájn társaság, melynek álma, hogy eredetit alkosson. Szilárdan kiáll az északi dizájnhagyományok mellett, de mindig igyekszik hozzátenni valamit - legyen szó a formáról, funkcióról vagy az anyagról. Hisznek abban, hogy az időtlen dizájn képes kifejezni a személyiséget, érzelmeket megmozgatni, inspirálni az embereket és szép otthonokat kialakítani.

A Woud társaságot 2014-ben alapították és a tiszta, fenntartható dizájn szenvedélyének ereje hajtja. Mia és Torben Koed harminc évig dolgoztak a bútorgyártásban, majd úgy érezték, hogy megérett az idő egy új kihívásra. A kihívásra, hogy egy sikeres márkát építsenek fel a nulláról. Egy ambiciózus márkát, amelynek magas minősége, dizájnját pedig az egyszerűség és a tökéletesség jellemzi. Egy üzleti ötlet, amely a mai napig tartja magát.

Már néhány év után a Woud befutott márkává nőtte ki magát, amely megrengette a dizájnvilágot. Mindenféle terméket kínálnak, a bútoroktól elkezdve a világításon keresztül a kisebb kiegészítőkig, amelyeket úgy válogattak össze, hogy tökéletesen illeszkedjenek a Woud profilba. A márka befutott dizájnerekkel, valamint fiatal "reménységekkel" dolgozik együtt. Mindegyik tervező egyéni módon fejezi ki stílusát, de egy dologban mindannyian egységesek - a hagyományos skandináv dizájnt tolmácsolják modern és innovatív módon.

A Woud márka összes termékét ITT találja meg.

woud1
woud2