Omega váza - Philippi

Kód: P149001
Márka: Philippi
56 430 Ft 44 433 Ft ÁFA nélkül
Egyedi megrendelésre

Részletes információ

Termék részletes leírása

Philippi Omega luxus dizájner váza 

Hogy mi a közös a görög Omega betűben, és Leon Wina dizájner luxus vázájában? Több mint amennyi első ránézésre tűnik! Az Omega betű inspirálta ugyanis a tervezőt, mikor ez a tökéletes művészi gyöngyszem megszületett elméjében.


A használatára vonatkozó utasításokat, és további információkat itt olvashat.

luxus váza Philippi

Ez a beltéri, dizájner kiegészítő kiváló minőségű anyagból készült, és tökéletes ívekkel büszkélkedik, melyben leginkább a színes virágok kavalkádja, de az egyszerű szalmaszál is gyönyörűen mutat. Más vázákkal ellentétben az Omega egyszerre két virág elhelyezését is lehetővé teszi, a két vázanyaknak köszönhetően. Leginkább rövid szárú növényekhez ajánljuk, apró virágokkal, nagyobb virágok esetében ugyanis fenáll a veszély, hogy a váza varázsa háttérbe szorul.

 

luxus váza otthonába

Annak ellenére, hogy a görög ábécé utolsó betűje ihlette a vázát, minden beltér alfája lesz! Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, melyet a maximális fényesség elérése érdekében kézzel csiszoltak, ezzel biztosítva, hogy a dizájner darab megjelenése valóban rendkívüli legyen.

A luxus váza tökéletes fényéről megbízhatóan gondoskodik egy papírtörlő, vagy kifejezetten rozsdamentes acél felület ápolásához ajánlott nedves törlőkendő, amelyek extra finom mikroszálakkal rendelkeznek. A váza belső része könnyen tisztítható, keskeny, rugalmas nyakú kefével. Időnként javasolt a váza belsejét vízkőeltávolítóval átmosni.

Hová illene leginkább otthonában a Philippi Omega váza?

 A váza méretei:

magassága 25,5 cm, szélessége 30 cm, mélysége 9 cm.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Dizájnos acél vázák
Garancia: 2 év
anyag: csiszolt acél

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: