Ügyfélszolgálat:info@decoronline.hu

Blomus

Életrevaló design” ez ennek a német cégnek a szlogenje. Saját tapasztalatain alapján alátámaszthatjuk, hogy ez a szlogen teljes mértékben tükröződik ennek a márkának minden termékében.

Ennek a márkának a célja, hogy a termékek mindennapos felhasználásra alkalmasak legyenek, emellett pedig ötvözzék a funkció egyszerűségét az alapanyagok szépségével. A termékek dizájnja rámutat a mindenütt jelenvalóságára az életünk terén, mivel mindennek, ami minket körülvesz, van valamilyen megjelenése. Épp ezért a design filozófiánk célja, hogy felülmúljuk a rozsdamentes acél hidegségét és sterlitását, más anyagokkal kombináljuk anélkül, hogy elvesszen a kivitelezés alapossága és minősége.

A Blomus márka termékei német gyártásúak és legfőképp roszdamentes acélból készült háztartási kiegészítőket foglalnak magukba. Ezek magas használati tulajdonsággal tűnnek ki, éppúgy kimagasló minőséggel, melyhez hosszú élettartam és érdekes modern dizájn társul.

A Blomus cégnek a székhelye Sundern városában, az Észak-Rajna vidéken, Vesztfáliában található, és jelenleg az egyik legjelentősebb vállalatok közé sorolható, akik rozsdamentes acél és ebből készült termékek gyártásával foglalkoznak, melyek magas minőségűek és egyidejűleg a dizájnjuk is exkluzív.

Ezt bizonyítják a következő dizájnerek és dizájner stúdiók, akik a Blomus-szal szorosan együttműködnek: totz-design.com, Flöz Industrie Design, Fried Ulber, Oliver Renelt, Susanne Augenstein, Andre Gilli, Jürgen R. Schebendach, jasperwettstein.de

Most ezek a dizájn kincsek láthatóak nálunk is a honlapon, megtalálja őket ITT.

 

blomusblomus 2