Ügyfélszolgálat:info@decoronline.hu

Clockies

A geometrikus formájú Clockies dizájn beton óráit a  beton struktúrája és tulajdonságai ihlették. Az óralapot egy speciális beton keverékből tervezték. Elsőosztályú portlandi cementet, tiszta kvarchomokot, vizet és kiegyensúlyozott mértékben színes pigmenteket tartalmaz. A gondosan kiválasztott alapanyagok garantálják az egész termék minőségi tulajdonságait.

A Cloockies órák kiinduló formája a kör. Három alap méret közül lehet választani. A Clockies Elements 30 faliórák valós átmérője 29 cm és kisebb méretű belterekhez illik. A modern Clockies Elements 50 órák valós átmérője 49 cm és közepesen nagy belterekhez tervezték. Az elegáns  Clockies Elements 70 órák valós átmérője 69 m és nagyobb, magas belterekben tűnek ki igazán.

A faliórák színbeli kivitelezése játékos kombinációk kialakítását teszi lehetővé a belterekben. Könnyű, visszafogott árnyalatoktól egészen a vidám, nagy kontrasztú dizájnos összeállításokig. Ehhez összesen 8 színárnyalat szolgál, amelyek segítségével tökéletesebbé tehetőek a belterek. Az óramutató dizájnja megőrzi a minimalista formát, amely kitűnik a beton óralapon és összhangban van a beltér többi kiegészítőjével. Foglaljon kényelmesen helyet és csodálja az eredeti Clockies órákat.

A Clockies összes termékét megtalálja ITT.

 

clockies
clockies2