Ügyfélszolgálat:info@decoronline.hu

COSI

Ön is szeret a barátaival kint üldögélni a friss levegőn egészen az éjjeli órákig egy üveg jó bor és rengeteg nevetés társaságában? Kár, hogy a mi éghajlati övezetünkben csak néhány hónapig élvezhetjük a kellemes meleg estéket, a maradék időben pedig bent kell gubbasztanunk, a hideg elől elrejtőzve.

De mi lenne, ha mégis kiülnénk a COSI dizájnos kiegészítőivel felszerelkezve, amelyekből csak úgy árad a meleg, így lehetővé teszik Önnek is, hogy a levegőn élvezze a grillezést, ünneplést a hűvösebb tavaszi és őszi hónapokban is, amikor a hőmérséklet ugyan csökken de a társaság és a friss levegő utáni vágy változatlan.

Választhat a különböző méretű gázkandallók közül, amelyek a legkülönbözőbb színekben és formákban állnak rendelkezésére, hogy bármilyen helyen jól mutassanak - a kis városi erkélyektől a nagy családi házak teraszáig, vagy a kerti pavilonokig. Mindegyik modell univerzális patronnal működik, amelyet könnyű beszerezni és amelynek köszönhetően órákig melegedhet a világító lángok mellett, csavarható gombbal érzése szerint állítva azok intenzitását.

Az igazán fagyos típusoknak, akik már akkor reszketnek ha a hőmérő néhány fokkal a nyári standard alá süllyed, igazi specialitással készültünk, a COSI önmelegítő párnával szürke színben. Ezek a párnák az infravörös fény melegítő hatását kihasználva kiváló társak a kinti üldögélés során, huzatuk ellenálló anyagból készült, hogy sokáig lehessek az Ön szolgálatára. Csak válassza ki a megfelelő fokozatot a három szintből, és hagyja, hogy ez a nagyszerű ötlet melengesse, miközben Ön a friss levegőn tölti szabadidejét, szívmelengető kényelemmel körülvéve.

A legjobb az egészben pedig az, hogy a COSI termékek nem csak a praktikusságra és a szépségre törekszenek, hanem  keresztülmentek a CE biztonsági teszteken is, ezen felül FSC márkajellel is büszkélkedhetnek, mert a fenntartható erdőgazdálkodással harmóniában születtek. 

A COSI a holland Gimeg társaság quality brand-je, amely már 136 éve van a piacon, egy csapat dizájnert és tervezőt foglalkoztat akik minden évben új kollekcióval mutatkoznak be, és amelyek darabjai kellemes és családias meleget árasztanak rengeteg elégedett vásárló otthonában.   

 

A COSI márka összes termékét ITT találja.

 

 cosi1cosi2