Ügyfélszolgálat:info@decoronline.hu

Eva Solo

Az Eva Solo (korábban EVA DENMARK) már több mint egy évszázada vezet be a piacra olyan termékeket, amelyek kimagasló minőséggel és különösen átgondolt és funcionális dizájnnal tűnnek ki. Eva Solo egyedülálló dán dizájnt kölcsönöz a háztartásunkban található hétköznapi dolgoknak is.

Az Eva Solo márka ehhez a filozófiához tartja magát: „Minden terméknek egy nagyszerű ötlet alapján kell megszületnie, kimagaslóan jó minőségűnek és funkcionálisnak kell lennie, mindezt a tipikus egyszerűség és tiszta formavonalak megtartása mellett.”

Az évek során Eva Solo különféle termékkategóriákban több mint 150 díjat nyert a legrangosabb nemzetközi  dizájnért szóló elismérek közül. Legismertebb termékei a CafeSolo kávéfőző és a hűtőbe tehető karaffa, amelyek a mai napig modern klasszikusokként vannak számon tartva.

Az Eva Solo termékek gyártásában együttműködik a Tools Design, Claus Jensen a Henrik Holbaek  dizájner kettőseés további dizájnerek, mintTorben Rasmussen dán dizájner, 3PART  és a brit duo DesignWright.

Az Eva Solo minden termékét megtalálja ITT.

evaeva2