Ügyfélszolgálat:info@decoronline.hu

Fatboy

Az ikonikus Fatboy márka története több mint 20 évvel ezelőtt, Hollandiában kezdődött, majd gyorsan híre ment az egész világban. Mára a Fatboy márkanév a tökéletes pihenés és a lezser életstílus szinonimájává vált.

A kezdetekkor a Fatboy név Alex Bergman nevéhez kötődött, aki megtervezte azt a bizonyos modern ülőzsákot a cég piros címkéjével. Az ülőzsákok rendkívül tartós anyagból készültek, így gyakorlatilag elnyűhetetlenek, mondhatni halhatatlanok. Mindenki szeretne egy Fatboy-t, így nemcsak a felnőttekre, hanem a gyerekekre és a házikedvencekre is gondoltak. A zsákok a lehetőségek végtelen tárházát nyújtják, így mindenhol megállják a helyüket, legyen az otthon, vagy az irodában, vagy akár az iskolában, kávéházakban, könyvtárakban, egyszóval bárhol, ahol szeretne egy nyugalmas kis zugot kialakítani.

Az ülőzsákok olyannyira kedveltek lettek, hogy már nem csak beltéri, hanem a kültéri változat is kapható belőlük, nagy népszerűségnek örvend az outdoor ülőzsák is, valamint a szédületes újdonság: a felfújható vízi matrac. Otthon, kertben, vízben, Fatboy nélkül pihenés nincsen!

A Fatboy viszont nem csak az ülőzsákot jelenti, a márka széleskörű ikonikus termékcsaládot kínál - a kis lámpáktól kezdve, a hintaszékeken keresztül, a függőágyakkal kiegészített kerti bútorokig. A meglepetés ereje teszi a Fatboy márkát igazán egyedivé. A termékek az első pillantásra egyszerűnek tűnnek, de a bámulatos kivitelezés és a rafinált részletek azt az érzést keltik az emberben, hogy "ez nekem is kell!" A Fatboy nem csupán dizájn termékeket kínál, hanem igen praktikus darabokat is, melyek a kifinomultságukkal egyszerűen rabul ejtik az embert. Nyugodtan essen kísértésbe, nem fogja megbánni!

 

A Fatboy márka összes termékét ITT találja.

fatboy0
fatboy1

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés