Ügyfélszolgálat:info@decoronline.hu

Lucano

A Hasegawa társaság (a Lucano márka gyártója) rendkívül jó hírnek örvend, a világ legbiztonságosabb és legmagasabb minőségű létráinak köszönhetően – a gyártás a JIS standardnak (Japanese Industrial Standards) megfelelően folyik. A Hasegawa Trading társaság 1956 óta árul létrákat, saját létráit pedig 1968-ben kezdte el gyártani.

A cégnek fontosak a részletek. Az ellenálló fellépők könnyített anyagokból készültek, de egyben kedvesek a szemnek. A megjelenésre a sima, leegyszerűsített verzió jellemző, csupán az alapvető használatra tervezve. Sugárzik belőle a modern stílus, a lábakhoz és a lépcsőkhöz csak a háromszög alakzatot használja különböző méretekbe és szögekbe alakítva.

A lépcsők és lábak sima alumíniumból és acélból készültek, felületük ellenálló porlasztott lakkozással van kezelve. Az összetartó csavarok láthatatlanok. A lábak természetesen csúszásgátlóval vannak ellátva, a lépcsők szélesek, és beépített futófelülettel rendelkeznek. A lépcsők biztonsági zárral és biztonsági rúddal vannak ellátva.

A Lucano márka összes termékét ITT találja.

lucano
lucano2

 

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés