Ügyfélszolgálat:info@decoronline.hu

Urbanwood

Az Urbanwood márka azzal szólított meg minket, hogy fával dolgoznak, cseh cégről van szó és a termékeik minőségiek.

A márka építésének kezdetén volt két középiskolás, akik rajongtak a fa iránt. Szabadidejükben felfedezték az anyagot, kipróbálták, mit engedhetnek meg vele szemben és tapasztalatokat gyűjtöttek a család asztalosaitól. A RozjezdyRoku2014 (2014 stratupjai) verseny kerületi fordulójában elért nyereségük 2014-ben áttörést hozott. Ugyanebben az évben elindították az eshop-ot és az Urbanwood megörvendeztette az első ügyfeleit. További jelentős mérföldkő a Kartoons márkával való együttműködés kezdete. Együttesen számos terméket vezettek be a cseh piacra, például lámpákat.

Ideális ajándék

Az UrbanWood küldetése stílusos, fából készült termékek gyártása, amelyek bárkit megörvendeztetnek. Ezért a termékeik kedvelt ajándékok vagy reklámtermékek. Annak érdekében, hogy a terméket még jobban az ügyfél igényeihez alakíthassák, lézeres gravírozást is hozzátettek, melynek köszönhetően a termékre felkerülhet egy monogram, ajánlás, saját logó és így még közelebb hozható az Ön elképzeléseihez. Ennek a szolgáltatásnak igénybe vételéhez kérem lépjenek velünk kapcsolatba e-mailben.

Otthon, iroda

Ezéven az UrbaWood a beltéri kiegészítők mezejére is merészkedik. Több új termékkel készülnek Önöknek, amely újjáéleszti az otthonukat, kellemessé teszi a munkahelyüket, vagy megkönnyíti a tálalást és az ételek elkészítését a konyhában.


Az Urbanwood összes termékét megtalálja ITT.

uw2
uw

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés