Ügyfélszolgálat:info@decoronline.hu

Vita

Amikor a párommal a lakásunkat rendeztük be, felfigyeltünk a Vita lámpáira egy kis üzletben, Prága tágabb központjában. Elérhető áron kínálták őket és nagyon ízlésesek voltak. Amin kicsit megrökönyödtünk, az az volt, hogy nekünk kellett összerakni :-) Bevallom, hogy ez kicsit meghosszabbította a beüzemelés idejét (a gyerekszobában kb egy évvel :-)), annak ellenére, hogy 20 perc alatt össze lehet rakni. Mindenesetre a lámpák már 8 éve megvannak, még mindig stílusosak és nagyszerűen karbantarthatóak.  Csakis ajánlani tudjuk!

A Vita társaságot 2008-ban alapították a dániai Koppenhágában.Lámpa és összerakható lámpabúra készletük olyannyira felkeltette a vásárlók figyelmét, hogy jelenleg a világ több mint 40 országában árulják  őket.

A Vita lámpák és búrák árban elérhetőek, többnyire összerakhatóak és stílusos extra vékony dobozban szállítják őket annak érdekében, hogy a lehető legeffektívebb módon használják ki a logisztikát és megőrizzék a környezetbarát hozzállást.

E márka lámpabúráit nagyon hamar megkedvelik, legfőképp amiatt a tulajdonsága miatt, hogy képes egy egyszerű helyiséget szó szerint dizájnos sarokká varázsolni az Ön belterében.

A Vita összes termékét megtalálja ITT.

vita
vita2