Ügyfélszolgálat:info@decoronline.hu

A Philippi dizájn díjai – 1. rész

A német Philippi márka már húsz éve a tökéletes és ötletes dizájn szinonimája. Renoméját elsősorban Európa elsőrangú tervezőinek remek ötletei építik. De a Philippi név a világ más tájain sem maradt szó nélkül – fennállása óta egy sor figyelemre méltó díjat gyűjtött be a világ díjai közül. A mai bejegyzésünkben szívesen bemutatnánk Önnek néhány díjat, amelyet a márka elnyert.

DESIGN PLUS Award

A német DESIGN PLUS Award díjat az 1983-as, Frankfurt am Main-ben megrendezett Ambiente vásár óta ítélik oda. Az „Initiative Form und Leben“ segítségével hívták életre. A verseny presztízsét igazolja, hogy a német művészeti és dizájn tanács is támogatja. A DESIGN PLUS Award díj célja, hogy a termékek dizájnja mellett a hasznosságukat és innovativitásukat is értékelje. Ha szeretne otthonában olyan dizájnt tudni, amelyet magas rangú díjjal tüntettek ki, akkor figyelmébe ajánljuk a Philippi márka Humpty Dumpty só- és borsszóróját, amely ezt a díjat elnyerte.

HUMPTY+DPLUS

Form

A rangos Form díjat rendszeresen a frankfurti Tendence vásáron osztják ki. Hangsúlyt fektetnek nem csak az innovációra, de a termékorientált anyagválasztásra is, valamint fontos az általános koncepció és a vásárló valódi szükségleteinek figyelembe vétele is. Szeretné otthonát egy nemzetközi dizjándíjnyertes darabbal gazdagítani? Pillantson rá a Humpty Dumpty só- és borsszóróra (Form díj 2004), a dizájnos Cocoon tálra (2005-ben díjazott), a Rocky Mountain fényképkeretre (Form díj 2009), az Anna gyümölcsös tálra (2012), az Alegro szemüvegtokra (szintén 2012), a luxus Bow gyertyatartóra (2012), vagy a gyümölcsös tálak között a bestseller – Philippi Mesh tálra (2013-ban díjazott).

ANNA+FORM2012

GERMAN DESIGN Award

A GERMAN DESIGN Award díj nagyszerű lehetőség a fiatal tehetségeknek, hogy a híres nagyvilági dizájn nevek közé lépjenek. A díjat a német dizájn tanács ítéli oda, és több, mint 60 éves múltjának köszönhetően igen magas presztízsnek örvend. Vágyik ennek a híres díjnak egy „versenyzőjére”? Nálunk megvásárolhatja például az Orbit elnevezésű órát, amelyet Andreas Oswald professzor tervezett. Ennek az órának a különlegessége, hogy kizárólag annak az acélgolyónak a súlya hajtja, amely egyben az időt is mutatja rajta.

ORBIT1 

GOOD DESIGN Award

A Philippi márka nem „csak” német díjakat gyűjtött be, a GOOD DESIGN Award díjat a japán Design Promotion intézet ítéli oda. A díj története egészen 1957-ig nyúlik vissza, alapját az az ideológia képezi, hogy a dizájn nagyban hozzájárul a gazdaság fellendítéséhez. Ezt a rangos díjat nyerte el a Philippi Grid luxus gyümölcsöstál (2009-ben). Tekintettel viszont a Philippi innovatív választékára, már nem gyártják.

Önnek is az a vágya, hogy otthonát vagy irodáját olyan dizájnnal töltse meg, amely nem csak eredeti és hasznos, de a nemzetközi hírnév jegyét is magával hordozza? Akkor a Philippi márka a biztos befutó.