Ügyfélszolgálat:info@decoronline.hu

Creature Cups

Mozdulatlanul ült és csendben figyelte. Az pislogás nélkül nézett vissza rá félig elbújva, ő pedig próbált úrrá lenni a torkát szorító nyugtalanságon, a belső remegésen, amit benne ébresztett minden alkalommal. Tudta, hogy az mit akar, de szüksége volt arra, hogy megvédje, megmagyarázza, elmondja, hogy az érzés rendben van és emberi. De a szavak feleslegesek voltak, az is nagyon jól tudta. Összeszedte a bátorságát és lassan kinyújtotta a kezét. Nagyon finoman megérintette azt – nem húzódott el. Felbátorodva, lassan, finoman ajkához közelítette, és éppenhogy megérintette a felszínt egy rövid, villámgyors korty erejéig, hogy igyon a teából. A kritikus ponton, amikor a bögrét az arca vonalába emelte, visszatartotta lélegzetét és egyenesen ránézett arra. A szíve kihagyott egy ritmust, amikor megpillantotta azt teljes szépségében – olyan gyönyörű volt és annyira közel! Szinte úgy érezte, hogy az megremegett, hogy meghajolt neki, hogy ne szégyellje magát és ne féljen, hiszen érte van ott. Tovább ivott, mohón, félre is nyelt. Közben azt figyelte, hogy hogyan bukkan elő, eleinte pironkodva, majd egyre bátrabban a csillogóan szép, elbűvölően szimmetrikus, letisztult dizájnú, hozzá oly közeli és mégis messze lévő porcelán polipja.

CreatureCup-AngleView-Octopus

Kedves barátaim, a dizájn szerelmesei,

nekem jutott a szerencse, hogy bemutassam a Creature Cups™ gyönyörű bögréit, amelyekben állatok laknak. A bögréket az Egyesült Államok szabadalmaztatott dizájnja és gyártósora küldi egyenesen Önnek, hogy Ön is találkozhasson olyan kedves állatkákkal, mint a rózsaszín nyúl, a vörös róka, az égszín borz vagy a kék mókus – de fekete koponyát, krokodilt, sárkányt, T-rexet és hasonló motívumokat is rejtenek a bögrék. Összesen 30+ motívumot talál választékunkban, amely folyamatosan bővül és lenyűgözően néz ki.

A bögrék nem csak a felnőtteknek szereznek örömet, de természetesen a gyerekeknek is. Nálunk például már évek óta lakik egy polip! Ezen felül egy sor másik állatkát ajándékba adtunk különböző barátainknak és mindig óriási sikert aratott. Nézzen körül, hogy melyik tetszene Önnek a legjobban: https://www.decoronline.hu/creature-cups/ 

A tetejébe az állatkák szívesen fürdenek a mosogatógépben és szárítgatják bundájukat a mikrohullámú sütőben, egyszerűen ideális társak.

Karácsonyra elegendő raktárkészletünk van, nem kell félnie, hogy Önnek nem marad – engedje, hogy a szíve válasszon! A végére pedig a bónusz – egy videó a Creature Cupsbemutatkozásáról a cseh és szlovák piacon. 

 

Szép napot,
Jirka, DecorOnline