Ügyfélszolgálat:info@decoronline.hu

Frissítő GARDEN PARTY: TOP tippek egy COOL session-hez az Ön otthonában

GARDEN PARTY sok jóféle étellel és itallal. Kezdhetjük?

 

1. Gondoskodjon a kényelmes nyugágyakról és a komfortos ülőhelyekről

37355-13A nagy meleg igazán nagy kényelmet igényel, ezt pedig hibátlanul tudja a Fatboy! A ő babzsákjaik már régóta legendásak, de tudta, hogy állványt is vásárolhat alájuk és így hintaszékké alakíthatja őket? Vagy egyenesen helyezkedjen el egy Fatboy függőágyban. Rögtön 12 színből választhat, a teherbírás pedig 150 kg, egy kis összebújás és már ketten is elférnek benne!

Inkább elegeanciát keres, szofisztikáltabb és kevésbé játékos dizájnt? Akkor bele fog szeretni az új kültéri kanapénkba az Ethnicraft-tól. Első látásra úgy érzi az ember, hogy egy klasszikus beltéri bútort lát. Annyira különbözik ugyanis a klasszikus kültéri bútoroktól! De outdoor az utolsó porcikájáig. Speciális huzatok, gyorsan száradó töltet és minőségi fafelület kezelés. Rengeteg szép kertipartit kibír majd Önnel!

 

2. Terítsen meg a szabad ég alatt

15933-5_1

Az asztalokat és asztalkákat állítsa az árnyékba, ideális esetben fa vagy peregola alá, vagy keressen valami más zugot, amely legalább egy kicsit alacsonyabb hőmérsékletet ígér. Készítsen jó előre elegendő jeget - jól jön majd a vízbe, jeges teába, bóléba vagy hagyományos long drinkekbe. Ebben könnyedén segít az Eva Solo jégkockatartója, mely a jeget nem csak készíti, de dizájnjának köszönhetően tökéletesen alkalmas az azonnali tálalásra is. Ilyen hasznos kis 2 az 1-ben! Kisebb asztalkákra jöhet egy egyszerűbb Scoop jégvödör a Nambétól, melyből könnyen ki tudja majd halászni a jégkockákat.

Bizonyosan szüksége lesz a Georg Jensen termokannára is, mert a frissítő víz a hőségben alap. Készítsen ki elegendő magas poharat is a long drikekhez és az alkoholmentes italokhoz. Lukáš Houdek, a tehetséges cseh tervező, ugyancsak szépen kimunkálta a pohárkollekcóját melyet az ismert Coca-Cola ihletett. Ez elég ütős lehetne, mit gondol?

Gondoljon azokra is, akik szívesen isznak egy jó teát. A szakértők megegyeznek abban, hogy a szomjúság oltására az extrém hőségben a szobahőmérsékletű italok a legideálisabbak. Miben fogja Ön tálalni a teát? Hiszen ez olyan egyszerű: a MacKenzie-Childs teáskannáiban. Vagy inkább a sakktábla-mintásat választaná? Ahhoz remekül passzol majd a kekszes doboz is mely ugyanabban a dekorban készült! A MacKenzie-Childs mindenesetre zománcos szépség, tökéletes kézi festésű díszítéssel, melyen nem lehet csak úgy átnézni és lenyűgöz a játékosságával.

 

3. Teremtsen kellemes esti hangulatot

42365-1Úgy sejti, hogy a parti az esti órákba nyúlik majd? Tökéletes! Ha lemegy a nap, sokkal könnyebben lélegezhet majd és a parti hangulata a romantikusba csap át. A varázslatot segítik a minimalista, kerti lámpások a Philippitől vagy például a Cosi kültéri tikfalámpásai melyek merőben eltérnek a szokványostól. A kertbe vagy a teraszra remekül illenek a Kartell stílusos lámpái is, konkrétan például a Battery asztali lámpák, melyet Ferruccio Laviani tervezett a márkának, olyan embereknek, akik szeretik a szabadságot, mert a lámpák vezeték nélküliek, tehát könnyen viheti őket magával bárhová, a kertbe is.

 

 

 

Érezze jól magát! :-)