Ügyfélszolgálat:info@decoronline.hu

Interaktív termékképek

Tisztelt vásárlóink,

tudjuk, hogy csak kép alapján néha nagyon nehéz árut választani. Szeretné megnézni a terméket minden oldalról? Szüksége van a részletek megvizsgálására? Használja ki az interaktív termékkép lehetőségeit, és nézze meg az árut körös körül (360°).

A termékképek elérhetőségét a lila 360° ikonnal megjelölt termékek leírásánál találja. Folyamatosan egészítjük ki az összes terméket interaktív képpel. Az első márka, amelyet a termékképekhez kiválasztottunk az exkluzív Nambé. Minden termékképpel rendelkező árut megtalál a speciális kategóriában

A 360°-os termékkép minden böngészőben egy kissé másképp működik. Nézze meg feliratos videónkat, hogy hogyan tudja a képeket forgatni.

Mobiltelefonon a megszokott módon használhatja a képeket. Érintse meg ujjával, majd húzza az ujját jobbra vagy balra és fordítva, a kép pedig ujja mozgásával megegyezően fog mozogni a képernyőn. 

mobil

Számítógépen vagy laptopon használja az egér kurzorját. Kattintson (bal egérgombbal, vagy a touchpaddel) a termékképre, tartsa nyomva az egérgombot/touchpadet és mozgassa az egeret vagy ujját jobbra és balra.  A kép az egérrel együtt fog mozogni.

pc

Abban az esetben, ha a termékképek nem működnek, vagy bármilyen más gondja akad a használatuk közben, ne habozzon felkeresni minket.