Ügyfélszolgálat:info@decoronline.hu

Modern hálószoba berendezése és az ügyelni valók

bolia-elton-bedframe-enterior-elton-agykeret-enterior-innoconceptdesign-10

A hálószoba az a hely, ahol energiát gyűjtünk és regeneráljuk a testet és a lelket. Ezért a berendezésekor fontos figyelmet fordítani arra, hogy a tér ne csak funkcionális, hanem esztétikailag is kellemes legyen. Ha modern hálószobára vágysz, ami egyúttal a nyugalom oázisa is, íme néhány tipp, hogyan érdemes nekiállni:

Válasszon semleges színpalettát

A modern hálószobák gyakran használnak semleges tónusokat alapnak, például fehér, szürke vagy bézs. Ezek a színek nemcsak nyugtató hatásúak, hanem optikailag is nagyobbá teszik a teret. Adjunk hozzá finom színű hangsúlyokat, mint például pasztellkék vagy rózsaszín, vagy válasszunk sötétebb árnyalatokat drámaibb hatás érdekében.

 9afe8231d4e67aa59a0736729f9ad9da

 

Investáljon minőségi bútorokba

A minőségi bútorok alapja a kényelem és hosszú élettartam. Koncentráljon egy minőségi matraccal rendelkező ágyra, amely megfelelő támaszt nyújt pihenéséhez. A bútoroknak egyszerűnek kell lenniük, tiszta vonalakkal és minőségi anyagokból készülteknek, amelyek eleganciát visznek a térbe.

product_wf_14172_Spindle_bed_reclaimed_teak_mattress_180x200_front_WEBproduct_wf_21603_Revive bed - Grey Linen fabric - mattress 180x200 - without slats - removable cover - front2_WEB

Minimalizmus az kulcs

A modern stílus ismert a minimalistás megközelítéséről. Ez azt jelenti, hogy gondosan kell válogatni, milyen tárgyak legyenek a hálószobában, és minimalizálni kell a dekorációk számát. Túl sok tárgy a hálószobában zavaró lehet, és csökkentheti az pihenés minőségét.

b6ea9a6fa50a0af51f6947ffa889d3d0 (1)

 

Hozzon létre megfelelő világítást

Világítás fontos szempontja minden belső térnek. A hálószobában különböző fényforrásokat kell kombinálni - a fő mennyezeti világítástól, az éjjeliszekrény lámpáin át, egészen a délutáni pihenéshez szükséges enyhe világításig. Figyeljen a meleg fény színére, amely segít kialakítani a nyugodt hangulatot.

EosEvia_medium_large_lightrose_c9cc4377-501b-4d04-bd54-f5f413c46acc_600x9521974

 

Adjunk hozzá természetes elemeket

Természetes anyagok és elemek, mint például fa, len vagy növények, melegséget és kényelmet vihetnek a térbe. A természetes textíliák, fa kiegészítők vagy zöld növények segítenek összekapcsolni az enteriőrt a természettel, és ezzel harmóniát teremtenek.

mielo-zen-forma-hour_ss24

 

 Fontolja meg a tárolási lehetőségeket

A rend a modern hálószoba szempontjából alapvető fontosságú. Válasszon olyan bútort, amely elegendő tárolóhellyel rendelkezik, hogy minden dolgot rendben tartsanak. Beépített szekrények vagy tárolóhelyekkel rendelkező ágyak remek segítőtársak.

haven-cana

A modern hálószoba berendezése gondos tervezést igényel, de az eredmény egy olyan tér lehet, amely nemcsak gyönyörű, hanem teljesen funkcionális is. A középpontban az egyszerűség, a minőség és a kényelem áll, létrehozva egy olyan környezetet, ahol minden nap szívesen pihen.